DIENSTEN

Diensten

Polierbeton

Gepolierde betonvloeren zijn budgetvriendelijk en heel gemakkelijk te onderhouden. Bovendien zijn ze vetbestendig en stofvrij.

Printbeton

Wenst u beton in een bepaald motief of kleur? Dat kan met printbeton. Denk maar aan een hout look, natuursteen look of een eigen print!

Geborsteld beton

Geborsteld beton is ideaal wanneer er een zekere ruwheid vereist is. Bijvoorbeeld voor laadkades, inrijhellingen, enzovoort.

Betonvloer boenen

Woonbeton

Een vloer in woonbeton past goed in een modern interieur, maar ook in uiteenlopende huisstijlen. U kunt kiezen voor een zijdeglans of zijdematte glans.

Halfgepolierd beton

Een halfgepolierde betonvloer bevindt zich tussen ruw en glad. Ideaal voor antislip vloeren. Bijvoorbeeld voor landbouwloodsen, parkings, opritten, enz.

Polieren met blinkend effect

Door betonvloeren te polieren krijgen ze een blinkende toplaag. Poliervloeren zijn stofvrij en gemakkelijk in onderhoud.

Onderhoud & herstelling

Naast onderhoud staan wij ook in voor allerhande herstellingen, vernieuwingen van betonvloeren of -wanden.

Schuren

Met elektrisch aangedreven machines kunnen wij kleine oneffenheden uit vloeren of muren wegfrezen of wegschuren.

Boenen

Om de toplaag van betonvloeren te beschermen tegen indringing van vetten en dergelijke, is het belangrijk om de vloer goed te onderhouden.

Zagen

Wij beschikken over professionele zaagmachines voor allerlei zaagwerken, zoals wandzaagwerken, vloerzaagwerken, betonboringen, etc.

Uitwassen

Bij uitgewassen betonvloeren brengen we een ‘oppervlaktevertrager’ aan waardoor het beton trager uithard. Er zijn veel creatieve realisaties mee te bekomen.

beton zagen

Gratis Offerte