WOONBETON

Woonbeton
Woonbeton

Waarom woonbeton kiezen?

  • Kan geplaatst worden in verschillende kleuren
  • Weinig onderhoud nodig
  • Sterk en duurzaam
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Gedetailleerde vloerafwerking met een egaal resultaat

Woonbeton in kleur

Betongrijs past niet in elk interieur. Bij Betonit kunt u kiezen uit verschillende grijstinten en natureltinten. Ons woonbeton wordt reeds in kleur aangeleverd door de betoncentrale. Zo vallen beschadigingen minder op en heeft uw vloer egale kleur.

De ideale vloerafwerking voor uw woning

Kiest u voor woonbeton, dan kiest u voor design en comfort. Het is een ideale vloerafwerking voor uw woning, zaak of kantoor. Woonbeton kan in erg veel ruimtes worden toegepast, al naargelang de sfeer en stijl van de ruimte. Woonbeton wordt aangebracht in cementgebonden vorm, maar het resultaat is een mooie, egale betonvloer. Betonit garandeert een betonvloer zonder naden die tot in de details wordt afgewerkt door professionelen. Ons woonbeton is leverbaar in een breed scala aan kleuren.

De afwerking van woonbeton

Betreffende de afwerking van de woonbetonvloer, zijn er twee glansmogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Voor een vloer met zijdeglans, behandelen we deze met steenolie. Wenst u eerder een mattere vloer, dan wordt deze met een strong topcoating afgewerkt. Als resultaat krijgt u een zijdematte glans. Zo’n strong topcoating zorgt bovendien voor een goede bescherming van het woonbeton.

De ondergrond voor woonbeton

Woonbeton kan op veel verschillende ondergronden worden aangebracht. De